Pacientë

KENI PROBLEME ME VESHKAT TUAJA ????

Spitali Diamed ju ofron diagnostifikimi të plotë në fushën e kardiologjisë dhe nefrologjisë në një klinikë moderne e pajisur dhe laboratorike biokimike në të cilat ekipi ynë profesional do të ndihmojë për të rregulluar problemet tuaja.

 

KENI NEVOJË PËR HEMODIALIZË?

Spitali i parë privat për Nefrologji speciale Diamed, në departamentin e hemodializë caktuar janë 25 makina për HD Surdial 55 plus të prodhuara në Nipro-Japoni me një kapacitet të shërbimit të pacientëve 150 me kontratë me FZO e R.M.( Fondin për Sigurim Shëndetësor të Maqedonisë).