RRETH NESH

Spitali i parë privat speciale për nefrologji dhe hemodializë Diamed ju ofrojnë një diagnozë të plotë të veshkave tuaja dhe të sistemit kardiovaskular.Spitali është i përbërë nga:
 •  DEPARTAMENTI I DIAGNOSTIKIMI me Kabinetin e nefrologjisë dhe Kabinetin për diagnozën noninvasive
 • -Adult sëmundje të veshkave polycystic
  -Kalkuloza e veshkave
  -Trajtimi i hipertensionit arterial
  -Hipertensioni dytësor
  -Trajtimi i infeksioneve të traktit urinar
  -Glomerulonephritis dhe imunonefropatri të tjera
  -Anemia e prejardhjes veshkave
  -Nephropathies
  -Diabetik nephropathies
  -Sëmundje renale kronike
  -Përgatitja për transplantimin renal
  -Kontroll me ehosonograf
  -Ndërhyrje nën kontrollin e ultrazërit
  -Hipertrofia e prostatës -benigna
  -Dështim i veshkave para fazës së dializës
  -EKG
 • LABORATORI BIOKIMIK

  -Numërimi i plotë të gjakut
  -Numërimi i diferencuar të gjakut
  -Biokimik parametrave
  (Glukozës në gjak, HbA1c, status electrolyte, transaminazave, bilirubin,status lipidet, status proteina)
  -Kardiologjik enzimat – CK, CK-MB, Troponin, truri
  peptidet natriuretic
  -Produkte e degradimit, urea kreatinin
  -Status hormonale
  -Tumor markere
  -Haemostasis
  -Virale markere (diagnoza e shpejtë të hepatitit B, C dhe HIV)

 •  Ehokardiografia
  -Ehotomografija e sistemit të barkut dhe urogjenital
  -Doppler-sonografija e enëve të gjakut të qafës, enët periferike,
  enët e gjakut të veshkave, fistulla arterie-venoz
  -24 orë Holter monitorimi EKG
  -24 orë monitorimin e presionit të gjakut arterial
 •  DEPARTAMENTI I HEMODIJALIZËS me 25 HD aparate.
 •  SALLË KIRURGJIKE E VOGËL për krijimin qasje e enëve të gjakut:
  -krijimin e një fistulla AB
  -vendosja e një kateteri në venë femurit, venë potkluchna
 • SPITTAL DITOR
  -diagnozëmonitorimittrajtim e kushteve akute dhe kronike në mjeksi të brendshme
  që nuk kërkojnë një spital të qëndrojnë gjatë natës:
  -kronike sëmundje të frymëmarrjes, sëmundjet kronike të mushkërive, astma,
  proceset inflamatore
  -sëmundje kardiovaskulare-
  angina pectoris, dështimi kronike të zemrës, arrhythmias, krizat hypertensive,
  sëmundje të enëve të gjakut të qafës, një sëmundje e enëve të gjakut periferike,
  pash
  -sëmundje nefrologjisë-infeksionet urinare, kalkuloza e veshkave
  -sëmundje gastrointestinale – sëmundje ulçerë, inflamatore
  fshikëz e tëmthit
  -çrregullime të metabolizmit, diabetin dhe komplikimet e tij
 • Vizita në shtëpi
  Nga infermiere,me një mjek ose pa mjek
  -Aplikime të terapisë intravenoze / intramuskular
  -EKG në shtëpi