Loader
Калкулатор на услуги
329
page-template-default,page,page-id-329,bridge-core-2.9.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-27.4,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Изберете од понудените услуги и пресметајте колку би ве чинело за испитувањата што сакате да ги направете.

Services Calculation MK
ХЕМАТОЛОШКИ СТАТУС
ХЕМОСТАЗА
ИМУНОЛОШКИ СТАТУС
ГЛУЦИДЕН СТАТУС
ЛИПИДЕН СТАТУС
ДЕГРАДАЦИОНИ ПРОДУКТИ
ПРОТЕИНСКИ СТАТУС
ЕНЗИМСКИ СТАТУС
ЕЛЕКТРОЛИТЕН СТАТУС
МАРКЕРИ ЗА АНЕМИЈА
РЕПРОДУКТИВНИ ХОРМОНИ
ТИРЕОИДНИ И ПАРАТИРЕОИДНИ ХОРМОНИ
ОСТАНАТИ ХОРМОНИ
ТУМОР МАРКЕРИ
СРЦЕВИ БИОМАРКЕРИ
СЕРОЛОШКИ ТЕСТОВИ ЗА ИНФЕКТИВНИ ЗАБОЛУВАЊА
ВИТАМИНИ
АЛЕРГОТЕСТОВИ
Covid 19 At
КОНЦЕНТРАЦИЈА НА ЛЕКОВИ ВО КРВ И ТЕЛЕСНИ ТЕЧНОСТИ
ДЕТЕКЦИЈА НА ЗЛОУПОТРЕБА НА ДРОГИ
АНАЛИЗА НА УРИНА
ЕХО
КОВИД ПАКЕТ
Крвна слика
ЦРП
Д-Дмери
Вкупни протеини
Албумини
АСТ
АЛТ
ХЕПАТАЛЕН ПАКЕТ
Крвна слика
АСТ
АЛТ
Вкупни протеини/албумини
Липиден статус (Tg,Hol,LDL,HDL)
Вкупни билирубини
LDH
GGT
CRP
Глукоза
НЕФРОЛОШКИ ПАКЕТ
Крвна слика
CRP
Електролитен статус (Na,K,Ca,P)
Вкупни протеини/албумини
Уреа
Креатинин
Мочна киселина
Урина
Протеини во 24ч урина
Креатинин клиренс
Уреа клиренс
УРОЛОШКИ ПАКЕТ
Крвна слика
PSA
CRP
Креатинин
Уреа
Урина
ДИЈАБЕТ ПАКЕТ
Глукоза
Липиден статус (Tg,Hol,LDL,HDL)
Уреа
Креатинин
Мочна киселина
Урина
HbA1C
Крвна слика
ГАСТРО ПАКЕТ
Крвна слика
CRP
Helicobacter pilory
ОПШТ АБДОМИНАЛЕН ПАКЕТ
Крвна слика
Урина
Уреа
Креатинин
ALT
AST
GGT
Вкупен билирубин
Вкупни протеини/албумини
CRP
КАРДИОЛОШКИ ПАКЕТ
Крвна слика
CRP
Вкупни протеини/албумини
Липиден статус (Tg,Hol,LDL,HDL)
Вкупно