Loader
Кариера
360
page-template-default,page,page-id-360,bridge-core-2.9.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-27.4,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Кариера

Медицинска сестра/Медицински техничар

ПЗУ Специјална болница по нефрологија со дијализа ДИАМЕД Скопје за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место:  Медицинска сестра/Медицински техничар

Потребни квалификации:

ССС Медицинско училиште

Да има положено државен испит, односно да поседува лиценца (уверение) за работа

Со или без работно искуство во струката

Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office

Други карактеристики и вештини:

Способност за брзо учење

Развиени комуникациски вештини

Организираност, самоиницијативност и стручност

Што нудиме:

Можност за професионален развој и надоградба

Работа во компанија која е дел од странска групација

Солидни и редовни месечни примања согласно законската и подзаконската регулатива во РМ

Доколку сметате дека ги исполнувате погоренаведените услови, Ве охрабруваме да ни ја испратите Вашата биографија, со задолжително наведување на работната позиција за која се пријавувате.

Медицинско – Лабораториски техничар

ПЗУ Специјална болница по нефрологија со дијализа ДИАМЕД Скопје за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место:  Медицинско – лабораториски техничар

Потребни квалификации:

Средно стручно образование

Најмалку 1 година работно искуство

Да поседува уверение за положен стручен испит за Медицински лаборант/Медицинско-лабораториски техничар

Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office

Други карактеристики и вештини:

Способност за брзо учење

Развиени комуникациски вештини

Организираност, способност за тимска работа

Што нудиме:

Можност за професионален развој и надоградба

Работа во компанија која е дел од странска групација

Солидни и редовни месечни примања согласно законската и подзаконската регулатива во РМ

Доколку ги исполнувате наведените услови и сакате да работите во динамична интернационална компанија, со можност за професионално усовршување и напредување, Вашата биографија, со задолжително наведување на работната позиција за која се пријавувате, доставете ја најдоцна до 03.06.2022 година на следниот e-mail: katerina.spaseska@dmed-consulting.de

Сметководител

ПЗУ Специјална болница по нефрологија со дијализа ДИАМЕД Скопје за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место: Сметководител

Потребни квалификации:

ВСС Економски факултет

Најмалку 2 години претходно работно искуство на наведената позиција во областа на финансиското и материјалното сметководство

Предност е претходно работно искуство во здравствена установа

Одлично познавање на Англиски јазик

Предност е познавање на Германски јазик

Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office

Други карактеристики и вештини:

Способност за брзо учење

Развиени комуникациски вештини

Организираност, самоиницијативност, стручност и проактивност

Што нудиме:

Можност за професионален развој и надоградба

Размена на интернационални искуства

Солидни и редовни месечни примања согласно законската и подзаконската регулатива во РМ

Доколку ги исполнувате наведените услови и сакате да работите во динамична интернационална компанија, со можност за професионално усовршување и напредување, Вашата биографија, со задолжително наведување на работната позиција за која се пријавувате, доставете ја на следниот e-mail: frosina.filipova@dmed-healthcare.com

Хигиеничар

ПЗУ Специјална болница по нефрологија со дијализа ДИАМЕД Скопје за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место: Хигиеничар

Што нудиме:

работа во компанија која е дел од странска групација

Солидни и редовни месечни примања согласно законската и подзаконската регулатива во РМ

Ве охрабруваме да ни ја испратите Вашата биографијасо задолжително наведување на работната позиција за која се пријавувате најдоцна до 30.06.2023 година на следниот емаилfrosina.filipova@dmed-healthcare.com