Loader
Ekipi ynë
1320
page-template-default,page,page-id-1320,bridge-core-2.9.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-27.4,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Ekipi ynë

Sven Axel Krentorz
President/CEO/Themelues

Gerd Breuch
Drejtor i Përgjithshëm

Ne jemi të apasionuar pas terapive ekstrakorporale, veçanërisht terapisë së zëvendësimit të veshkave.
Duke përdorur ekspertizën tonë në inovacion, cilësi, efikasitet dhe
optimizimi i kostos, D.med zhvillon teknologjinë më të fundit për
pacientët me dializë.

mjekët

Спец. Д-р.Елена Бабаљ Бансколиева
Спец. Д-р.Елена Бабаљ Бансколиева

Specialist në Mjekësi Interne, Subspecialist në Nefrologji

Në kuadër të detyrave të tij si drejtor mjekësor, krahas përgjegjësisë së madhe si drejtues i spitalit, kryen çdo ditë ekzaminime të brendshme, së bashku me ekzaminimet ekodiagnostike të barkut, traktit urogjenital dhe rajonit të qafës.

 

Kryen një sërë ndërhyrjesh duke përfshirë aplikimin dhe ndërrimin e kateterit urinar, ndërhyrjet kirurgjikale të llojit të fiksimit të kateterëve venoz, si dhe heqjen e tyre.

 

Ajo mori pjesë në 11 studime klinike, si dhe kreu prova klinike në Bosnje dhe Hercegovinë.

 

Ai është autor dhe bashkautor i mbi 15 artikujve në revista shkencore dhe ka marrë certifikata dhe mirënjohje të shumta.

Д-р. Катерина Спасеска Ѓуровска
Д-р. Катерина Спасеска Ѓуровска

Doktor i mjekësisë së përgjithshme, menaxher i cilësisë

Ka marrë pjesë në kongrese të shumta ndërkombëtare, është autore dhe bashkëautore e 10 punimeve shkencore në fushën e nefrologjisë dhe hemodializës dhe është e përfshirë në punën e 6 studimeve klinike, si dhe në kryerjen e provave klinike në Bosnje dhe Hercegovinë.

Gjithashtu, në të njëjtën kohë kujdeset për zbatimin e rekomandimeve më të fundit nga e gjithë bota në fushën e nefrologjisë dhe hemodializës, të gjitha me synim përmirësimin e shëndetit psikofizik të pacientëve, si dhe përmirësimin e cilësisë së jetës së tyre.

Ajo është përgjegjëse dhe menaxhon prezantimin dhe zbatimin e protokolleve dhe standardeve të punës dhe të sistemit të cilësisë
Ai është gjithashtu përgjegjës për kontrollin dhe futjen e standardeve në lidhje me parandalimin e infeksioneve intraspitalore.

Kryen ekzaminime, përshkruan terapi, vizita në shtëpi, ndërhyrje të llojit të aplikimit dhe ndryshimit të kateterit urinar, ndërhyrje kirurgjikale të llojit të fiksimit të kateterëve venoz, si dhe heqjen e tyre.

Спец. Д-р. Јулија Даниловска Саздова
Спец. Д-р. Јулија Даниловска Саздова

Specialist në mjekësinë e brendshme

Kryen ekzaminime interniste të pacientëve, me ECHO të barkut dhe traktit urogjenital, si dhe të rajonit të qafës.

Kryen vizita në shtëpi, ndërhyrje të llojit të aplikimit dhe ndryshimit të kateterit urinar, ndërhyrje kirurgjikale të llojit të fiksimit të kateterëve venoz, si dhe heqjen e tyre.

Vizitë në seminare, seminare dhe kongrese të ndryshme si pjesë e edukimit të vazhdueshëm mjekësor, duke përfshirë shkëmbimin profesional të studentëve në Poznan, Republika e Polonisë.

Д-р. Марко Илиевски
Д-р. Марко Илиевски

Doktor i mjekësisë së përgjithshme, doktor i dializës

Kryen vizita në shtëpi, ndërhyrje të llojit të aplikimit dhe ndryshimit të kateterit urinar, ndërhyrje kirurgjikale të llojit të fiksimit të kateterëve venoz jugular dhe femoral, si dhe heqjen e tyre.

Merr pjesë në shumë kongrese dhe është përfshirë aktivisht në prezantimin e rreth 6 posterave dhe prezantimeve si pjesë e tyre, është autor dhe bashkautor i 10 punimeve shkencore në fushën e nefrologjisë dhe hemodializës.

Спец. Д-р Пецко Десоски
Спец. Д-р Пецко Десоски

Specialist në Biokimi Mjekësore

Anëtar i Federatës Evropiane të Mjekësisë Laboratorike, pjesë e EUSPLM (regjistri i specialistëve të njohur në Evropë), anëtar i Shoqatës Maqedonase të Biokimisë Mjekësore dhe MLD. Pjesëmarrës, lektor dhe prezantues në konferenca dhe kongrese profesionale ndërkombëtare dhe vendase në fushën e mjekësisë laboratorike. Autor dhe bashkautor i studimeve të shumta të botuara.

Infermieret Mjekësore

Имран Емин
Имран Емин
Главна медицинска сестра
Сања Димитриевска
Сања Димитриевска
Невена Младеновска
Невена Младеновска
Менка Комненова
Менка Комненова
Анита Спасовска
Анита Спасовска
Лидија Кузмановска
Лидија Кузмановска
Соња Серафимовска
Соња Серафимовска
Сашо Томашевски
Сашо Томашевски
Јулијана Николоска
Јулијана Николоска
Владимир Трпчевски
Владимир Трпчевски
Наташа Давидовска
Наташа Давидовска
Биљана Зец
Биљана Зец
Александра Трајковска
Александра Трајковска
Анета Рајчиќ
Анета Рајчиќ
Шќипе Елези
Шќипе Елези
Бранкица Кметовска
Бранкица Кметовска
Марија Крстевска
Марија Крстевска

Laboratori

Спец. Д-р Пецко Десоски
Спец. Д-р Пецко Десоски
Виктор Колариќ
Виктор Колариќ
Зорка Матеничарска Јовановска
Зорка Матеничарска Јовановска

Inxhinierët

Елена Томашевска
Елена Томашевска

Administrata

Фросина Филипова
Фросина Филипова
Правник и соработник за човечки ресурси
Драгана Кимовска Јовановска
Драгана Кимовска Јовановска
Фармацевтски техничар
Ана Узуновска
Ана Узуновска
Aдминистратор
Љубица Јанкуловска
Љубица Јанкуловска
Aдминистратор

Higjiena

Светлана Ѓорѓиевска
Светлана Ѓорѓиевска
Цвета Јаневска
Цвета Јаневска
Живка Зафировска
Живка Зафировска
Сузана Ѓорѓевска
Сузана Ѓорѓевска
Даниела Филипова
Даниела Филипова
Тана Јованова
Тана Јованова
Пепи Анастасовска
Пепи Анастасовска