Loader
Rreth Nesh
1308
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1308,bridge-core-2.9.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-27.4,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Rreth Nesh

DIAMED – SPITAL SPECIALE

Spitali Special i Nefrologjisë PZU me Dializë Diamed është pjesë e Grupit Shëndetësor D.Med me qendër në Dusseldorf, Gjermani.

 

D.Med Healthcare Group është një ofrues global i shërbimeve dhe produkteve mjekësore me fokus të veçantë në dializën dhe diabetin. Grupi numëron mbi 1500 punonjës, ka filiale në 35 vende të botës dhe mbi 5000 pacientë që trajtohen në qendrat e dializës.

 

Spitali Special Diamed, si pjesë e të njëjtit grup, ofron shërbime të cilësisë së lartë të dializës për pacientët me sëmundje të veshkave, insuficiencë renale dhe pacientë që janë në një program kronik të hemodializës dhe hemodiafiltrimit.
PZU Special Hospital Diamed ka gjithashtu një laborator biokimik modern që ofron shërbime laboratorike, si për pacientët me dializë në shtëpi ashtu edhe për pacientët ambulatorë.

Në vitin 2016, spitali zbatoi me sukses sistemin e menaxhimit të cilësisë dhe mori një Certifikatë Cilësie sipas standardit ISO 9001.

Certifikatat