Loader
Qendra Diagnostike
1367
page-template-default,page,page-id-1367,bridge-core-2.9.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-27.4,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Qendra Diagnostike

Qendra Diagnostike në Spitalin Special të Nefrologjisë PZU me Dializë ju mundëson të dalloni shpejt dhe me efikasitet dhimbjen e mesit, diagnozën dhe trajtimin. Pacientët mund të marrin një konsultë për gurët në veshka, diagnostikimin dhe trajtimin e dhimbjes së veshkave në çdo kohë.

 

Në qendrën diagnostike të PZU Diamed, mund të merrni shërbimet e mëposhtme:

 • Analiza mikroskopike e sedimentit urinar me interpretim dhe këshillim nefrologjik
 • Ekzaminimi me eko i sistemit urinar, i gjëndrave mbiveshkore dhe i prostatës
 • Ekzaminimi eko i organeve të barkut
 • Vendosja dhe ndryshimi i kateterit urinar
 • Monitorimi dhe terapia nefrologjike në një grup të veçantë pacientësh (pacientë me nefropati diabetike), insuficiencë renale kronike
 • Trajtimi i hipertensionit arterial
 • Trajtimi i infeksioneve të traktit urinar
 • Glomerulonefriti dhe imunonefropati të tjera
 • Anemia me origjinë renale
 • Nefropatia diabetike
 • Sëmundja kronike e veshkave