Loader
Karriera
1347
page-template-default,page,page-id-1347,bridge-core-2.9.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-27.4,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Karriera

Infermier/Teknik Mjekësor

PZU Spitali special për nefrologji me dializë DIAMED Shkup për nevoja të procesit të punës publikon konkurs për vend pune: Infermier/Teknik Mjekësor

Kualifikimet e nevojshme:

Shkollë mjekësore

Te kete dhene nje provim shteti, pra te kete licence (certifikate) pune

Me ose pa eksperience pune ne profesion

Punë me kompjuter dhe njohuri të shkëlqyera të MS Office

Karakteristika dhe aftësi të tjera:

Aftësia për të mësuar shpejt

Zhvilluar aftësi komunikimi

Organizim, vetë-iniciativë dhe ekspertizë

Cfare ne ofrojme:

Mundësi për zhvillim dhe ngritje profesionale

Punoni në një kompani që është pjesë e një grupi të huaj

Të ardhura mujore solide dhe të rregullta në përputhje me aktet ligjore dhe nënligjore në Republikën e Maqedonisë

Nëse besoni se i plotësoni kushtet e mësipërme, ju inkurajojmë të na dërgoni CV-në tuaj, me një tregues të detyrueshëm të pozicionit të punës për të cilin po aplikoni.

Mjekësi – Teknik laborant

PZU Spitali special per nefrologji me dialize DIAMED Shkup per nevoja te procesit te punes publikon konkurs per vend pune: Mjek – laborant

Kualifikimet e nevojshme:

Arsimi i mesëm

Te pakten 1 vit eksperience pune

Të ketë vërtetim për dhënien e provimit profesional për Laborator mjekësor/Teknik Laboratori Mjekësor

Punë me kompjuter dhe njohuri të shkëlqyera të MS Office

Karakteristika dhe aftësi të tjera:

Aftësia për të mësuar shpejt

Zhvilluar aftësi komunikimi

Organizim, vetë-iniciativë dhe ekspertizë

Cfare ne ofrojme:

Mundësi për zhvillim dhe ngritje profesionale

Punoni në një kompani që është pjesë e një grupi të huaj

Të ardhura mujore solide dhe të rregullta në përputhje me aktet ligjore dhe nënligjore në Republikën e Maqedonisë

Nëse i plotësoni kushtet e deklaruara dhe dëshironi të punoni në një kompani ndërkombëtare dinamike, me mundësi për zhvillim dhe avancim profesional, dorëzoni CV-në tuaj, me shënim të detyrueshëm të pozicionit të punës për të cilin po aplikoni, jo më vonë se data 3 qershor 2022. në adresën e mëposhtme të e-mail: katerina.spaseska@dmed-consulting.de

Kontabilist

PZU Spitali special për nefrologji me dializë DIAMED Shkup, për nevoja të procesit të punës, shpall konkurs pune: Kontabilist.

Kualifikimet e nevojshme:

Fakulteti Ekonomik

Të paktën 2 vjet përvojë pune të mëparshme në pozicionin e specifikuar në fushën e kontabilitetit financiar dhe material

Përvoja e mëparshme e punës në një institucion shëndetësor është avantazh

Njohuri të shkëlqyera të gjuhës angleze

Njohja e gjuhes gjermane perben avantazh

Punë me kompjuter dhe njohuri të shkëlqyera të MS Office

Karakteristika dhe aftësi të tjera:

Aftësia për të mësuar shpejt

Zhvilluar aftësi komunikimi

Organizim, vetë-iniciativë dhe ekspertizë

Cfare ne ofrojme:

Mundësi për zhvillim dhe ngritje profesionale

Punoni në një kompani që është pjesë e një grupi të huaj

Të ardhura mujore solide dhe të rregullta në përputhje me aktet ligjore dhe nënligjore në Republikën e Maqedonisë

Nëse i plotësoni kushtet e deklaruara dhe dëshironi të punoni në një kompani ndërkombëtare dinamike, me mundësi për zhvillim dhe avancim profesional, dërgoni CV-në tuaj, me shënim të detyrueshëm të pozicionit të punës për të cilin po aplikoni, në adresën e emailit: frosina .filipova@dmed- healthcare.com

Higjienist

PZU Spitali special për nefrologji me dializë DIAMED Shkup për nevoja të procesit të punës publikon konkurs: Higjienist

Cfare ne ofrojme:

Punoni në një kompani që është pjesë e një grupi të huaj

Të ardhura mujore solide dhe të rregullta në përputhje me aktet ligjore dhe nënligjore në Republikën e Maqedonisë

Ju inkurajojmë të na dërgoni CV-në tuaj, me shënimin e detyrueshëm të pozicionit të punës për të cilin po aplikoni, jo më vonë se data 30 qershor 2023, në adresën e mëposhtme të emailit: frosina.filipova@dmed-healthcare.com