Loader
LLOGARITJA E TANIMEVE
1336
page-template-default,page,page-id-1336,bridge-core-2.9.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-27.4,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Zgjidhni nga shërbimet e ofruara dhe llogarisni sa do t’ju kushtonte për testet që dëshironi të bëni.

Services Calculation AL
STATUSI HEMATOLOGJIK
HEMOSTAZA
STATUSI IMUNOLOGJIK
STATUSI I KARBOHIDRATEVE
STATUSI LIPID
PRODUKTET E DEGRADIMIT
STATUSI I PROTEINËS
STATUSI ENZIMOR
STATUSI I ELEKTROLITIT
MARKERËT PËR ANEMINË
HORMONET RIPRODUKTIVE
HORMONET TIROIDE DHE PARATYROID
HORMONET E MBETUR
MARKERËT TUMORË
BIOMARKERËT KARDIAKE
TESTET SEROLOGJIKE PËR SËMUNDJET INFEKTIVE
VITAMINA
TESTET ALERGOTIKE
Covid 19 At
PËRQENDRIMI I BARNAVE NË GJAK DHE LËNGJET TRUPORE
ZBULIMI I ABUMËZIMIT TË DROGËS
ANALIZA E URINËS
ECHO
PAKETA COVID
Крвна слика
ЦРП
Д-Дмери
Вкупни протеини
Албумини
АСТ
АЛТ
PAKETA HEPATIKE
Крвна слика
АСТ
АЛТ
Вкупни протеини/албумини
Липиден статус (Tg,Hol,LDL,HDL)
Вкупни билирубини
LDH
GGT
CRP
Глукоза
PAKETA E NEFROLOGJISË
Крвна слика
CRP
Електролитен статус (Na,K,Ca,P)
Вкупни протеини/албумини
Уреа
Креатинин
Мочна киселина
Урина
Протеини во 24ч урина
Креатинин клиренс
Уреа клиренс
PAKETA E UROLOGJISË
Крвна слика
PSA
CRP
Креатинин
Уреа
Урина
PAKETA E DIABETIT
Глукоза
Липиден статус (Tg,Hol,LDL,HDL)
Уреа
Креатинин
Мочна киселина
Урина
HbA1C
Крвна слика
PAKETA GASTRO
Крвна слика
CRP
Helicobacter pilory
PAKETA E PËRGJITHSHME ABDOMINALE
Крвна слика
Урина
Уреа
Креатинин
ALT
AST
GGT
Вкупен билирубин
Вкупни протеини/албумини
CRP
PAKETA E KARDIOLOGJISË
Крвна слика
CRP
Вкупни протеини/албумини
Липиден статус (Tg,Hol,LDL,HDL)
Në total