Loader
1400
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1400,bridge-core-2.9.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-27.4,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Hemodializa

Mos lejoni gjendjen tuaj për të ndaluar që të eksploroni botën.

Kërkim Dijagnostik

Analizat që krijojnë mundësinë e diagnozës më të hershme dhe më të saktë

Biohemiska Laboratoria

Diamed furnizuar me kohë, për rezultatet e kujdesit për kujdesin e kujdesit.

Pacientët e vendit të parë

Njoftimi i rezultateve të mundshme të klientëve është i rëndësishëm për përmirësimin dhe sigurimin e shërbimeve cilësore shëndetësore. Në klinikën e laboratorëve, vijimi i takimit të klientëve është i nevojshëm për sistemin për menaxhimin e cilësisë dhe për të kërkuar nga standardet e brendshme të laboratorëve.

Mjekë të kualifikuar

Kvalifikoni problemet shëndetësore të siguruara nga analizat dhe analizat e informacionit, të mësuarit për lajme, këto, efekte dhe metoda të metodave të mundshme dhe trajtimit.

Koha e punes

Laboratoria

e hënë
07:30 - 19:30
e martë
07:30 - 19:30
e mërkurë
07:30 - 19:30
e enjte
07:30 - 19:30
e premte
07:30 - 19:30
e shtunë
07:30 - 13:30

Dializa

e hënë
06:30 - 00:30
e martë
06:30 - 18:30
e mërkurë
06:30 - 00:30
e enjte
06:30 - 18:30
e premte
06:30 - 00:30
e shtunë
06:30 - 18:30
Ne kujdesemi për ju

Користејќи ги të gjitha mjetet e përdorura për modernen mjekësore, trajtojeni çdo pacient si një anëtar i familjes - со почит, делика, со dashuri.

Shërbimi i cilësisë

Sigurohuni që të kujdeseni për shëndetin tuaj, qasje në trajtim dhe trajtim në udobna dhe në mjedisin e duhur në qendrën tonë.

Ju keni një vështrim në internet

Shpejtë, e thjeshtë dhe pa pritje të panevojshme. Programoni takimin tuaj të shikimit përmes formularit tonë të kontaktit.

Lideri në sektorin tonë

Metodat moderne diagnostike, metodat e përfshira standarde të teknologjive të reja dhe të reja të avancuara mjekësore, të cilat do të ndihmojnë në përdorimin e mjekëve tanë.

10000

Për klientin

11

vjet

52

shërbimet

120

dhurime gjak

Në ekipin

Ekipi profesional me përvojë shumëvjeçare që do të jetë për ju
s2
Spec. Dr. Elena Babalj Banskolieva
Specialist në Mjekësi Interne, Subspecialist në Nefrologji
dr-pecko
pec. Dr Petsko Desoski
Specialist në Biokimi Mjekësore
s4
Dr. Katerina Spaseska Đurovska
Doktor i mjekësisë së përgjithshme, menaxher i cilësisë
s3
Spec. Dr. Julia Danilovska Sazdova
Specialist në mjekësinë e brendshme
s5
Dr. Marko Ilievski
Doktor i mjekësisë së përgjithshme, doktor i dializës
Gjithmonë aty për t’u kujdesur për ju.

Na kontaktoni

  Ata thanë për ne

  Закажено по термин, навремено. Презадоволен.

  Зоран Китановски

  s

  Би благодарам за беспрекорната услуга и брзите резултати.

  Марија Митрова