Loader
Laboratori Biokimik
1357
page-template-default,page,page-id-1357,bridge-core-2.9.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-27.4,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Laboratori Biokimik

Laboratori diagnostikues

Laboratori diagnostik Diamed ka lidhur marrëveshje me Fondin e Sigurimeve Shëndetësore të RSM-së për përgatitjen e analizave laboratorike me formular referencë laboratorike Lu-1, të lëshuar nga mjeku parësor.

Laboratori ynë me ekipin e tij me eksperiencë shumë profesionale, i cili është plotësisht i përkushtuar për të ruajtur cilësinë e punës në nivelin më të lartë, mundëson:

  • diagnostifikimi gjithëpërfshirës në fushën e nefrologjisë dhe dializës si dhe degët që lidhen me mjekësinë interne
  • krijimi i shpejtë i analizave me mundësi shkarkimi direkt nga faqja e internetit, ose dërgimi i tyre me e-mail
  • marrjen e mostrave në shtëpinë ose objektin tuaj

Departamenti i Diagnostifikimit Laboratorik kryen një gamë të gjerë analizash hematologjike, biokimike dhe imunologjike, si dhe ekzaminime shumë të specifikuara për vlerësimin e funksionit renal. Struktura organizative ndjek standardet ISO për cilësinë e veprimtarisë laboratorike (ISO 15 189), me një sistem pune të automatizuar dhe të integruar në IT, i cili mundëson diagnostikim të shpejtë dhe dhënie të rezultateve. Laboratori është i përfshirë në programet e kontrollit të cilësisë të zbatuara në BE dhe është nën monitorim të rregullt të jashtëm për saktësinë dhe saktësinë e testeve.